Användarvillkor

Användarvillkor för användning utav webbplatsen bästkreditkort.nu (www.xn--bstkreditkort-bfb.nu). Villkoren uppdateras efterbehov och är senast redigerat: 2021-05-11.

Ansvarigt företag och definition

Villkoren gäller uteslutande för användning av webbplatsen bästkreditkort.nu som även benämns i form av ”Bäst kreditkor punkt nu” och ”bäst kreditkort”. Villkoren berör URL-adress bästkreditkort.nu (xn--bstkreditkort-bfb.nu) med både med och utan www.

Webbplatsen definieras i sammanhanget som ”oss”, ”vi”, ”tjänsten”, ”jämförelsen” och ”guiden”. Samtliga referenser till webbplatsen syftar sammantaget på ansvarigt företag mucho group.

Användning

Användning av webbplatsen innefattar dessa villkor och användare som ej är likgiltiga med villkoren ombeds omgående att lämna. Vi uppmanar samtliga användare att läsa igenom användarvillkoren för att få en fullständig och tydlig bild av hur webbplatsen fungerar.

Innehåll

Vi friskriver oss ansvar för innehållet och dess påverkan på din privatekonomi. Samtligt innehåll följer vår redaktionella policy men med reservation för ändringar och nuvarande felaktiga påståenden. Det är alltid information samt villkor hos respektive kortutgivare som gäller före vår.

Avgifter

Att använda webbplatsen bästkreditkort.nu är inte kopplat till några kostnader eller avgifter. Tjänsten är kostnadsfri och kommer att förbli så för alltid. Andra påståenden undanbedes. För att finansera verksamheten erhåller vi ersättning från kortutgivare för klick, visningar eller godkända ansökningar.

Cookies

Med syfte att ständigt förbättra och utveckla platsen samlar vi in anonym information om samtlig användare. Informationen används för att förstå och utvärdera hur användare integrera och läser den information vi publicerar. I linje med nuvarande regelverk är det följande tjänster som används:

  • Google Analytics