Hoppa till innehåll

Användarvillkor

Användarvillkor för användning utav webbplatsen bästkreditkort.nu (www.xn--bstkreditkort-bfb.nu). Villkoren uppdateras efterbehov och är senast kontrollerade: 2024-08-16.

1. Ansvarigt företag och definition

Villkoren gäller uteslutande för användning av webbplatsen bästkreditkort.nu som även benämns i form av ”Bäst kreditkort punkt nu” och ”bäst kreditkort”. Villkoren berör URL-adress bästkreditkort.nu (xn--bstkreditkort-bfb.nu) med både med och utan www.

Webbplatsen definieras i sammanhanget som ”oss”, ”vi”, ”tjänsten”, ”jämförelsen” och ”guiden”. Samtliga referenser till webbplatsen syftar sammantaget på ansvarigt företag Tacotech AB.

2. Användning

Användning av webbplatsen innefattar dessa villkor och användare som ej är likgiltiga med villkoren ombeds omgående att lämna. Vi uppmanar samtliga användare att läsa igenom användarvillkoren för att få en fullständig och tydlig bild av hur webbplatsen fungerar.

3. Avgifter

Att använda webbplatsen bästkreditkort.nu är inte kopplat till några kostnader eller avgifter. Tjänsten är kostnadsfri och kommer att förbli så för alltid. Andra påståenden undanbedes. För att finansera verksamheten erhåller vi ersättning från kortutgivare för klick, visningar eller godkända ansökningar.

4. Kommersiellt syfte

Vår webbplats är framtagen ur ett kommersiellt syfte och vi kan komma att erhålla ersättning från de aktörer som är synliga. Denna ersättningsmodell kallas för affiliate-marknadsföring och kan komma att påverka i ordningen eller på vilka platser som olika kortgivare och dess kort är synliga. Innehållet på vår webbplats kan därför inte ses om oberoende.

5. Redaktionell policy

Samtligt innehåll följer vår redaktionella policy men med reservation för ändringar och nuvarande felaktiga påståenden. Det är alltid information och villkor hos respektive kortutgivare som gäller före vår.

Riktlinjer för vår redaktionella policy:

  • Innehållet ska skrivas neutralt och med hänsyn från flera vinklar
  • Inget innehåll ska vara betalt och framtaget av någon annan än vår redaktion