Qred

Qred Företagskort är ett flexibelt kreditkort för den moderna företagaren. Samla alla dina kostnader på en och samma faktura varje månad. Det kan t.ex. vara annonskostnader, utlägg och mycket mera.

Bonus:
Concierge:
Flyglounger:
Passar bra som:
Maxkredit: 50 000 kr
Årskostnad: 0 kr
Kreditränta: Från 1,95%
Räntefri period:

Vad är Qred?

Qred erbjuder flexibla lösningar för småföretag som innefattar kreditkort, företagslån och factoring. De har funnits sedan 2015 och har sedan dess expanderat till både Finland, Lettland, Danmark, Nederländerna, Belgien och Brasilien.

Qred Kreditkort

Och vad är egentligen Qreds kreditkort? Ja, det är ett kreditkort för företag som lanserades så sent som 2021. Kortet är kopplat till VISA och erbjuder 1% cashback samt är kostnadsfritt.

Fördelen för många företagare är att öka kassaflödet och betala inköp på kredit. Det är ett effektivt sätt att fortsätta öka affärerna även när pengarna på kontot kan vara begränsade.

Qred Företagslån

Egentligen täcker inte vi på Bästkreditkort.nu segmentet företagslån men eftersom det också går under kategorin för att effektivt finansera sin verksamhet framåt kan det vara viktigt att nämna i detta fall. Precis som när man planerar att skaffa Qred Kreditkort (VISA) kan man se över möjligheten att göra större investeringar på ett lån. Korta och mindre inköp kan med fördel användas via kortet istället.

Bilder från ansökan