Hoppa till innehåll

Om oss

Bästkreditkort.nu är en jämförelsesida och webbguide framtagen av Tacotech – ett bolag specialiserade på att bygga informativa webbplatser med fokus på finans. Idén till webbplatsen föddes redan år 2016 men dröjde till 2020 innan lanseringen skedde fullt ut.

Sedan start har vi haft ett tydligt fokus på att hjälpa så många som möjligt med att hitta rätt kreditkort. Under utvecklingen och undersökningen har vi även breddat med kategoriseringar och kort med specifika ändamål. Vi tror på en stark tillväxt och vill redan nu tacka för att du stöttar oss in i framtiden.

illustration team bästkreditkort.nu

Vision

Visionen med bästkreditkort.nu är att bli Sveriges största jämförelsesida för kreditkort. Det är en aggressiv plan och kommer analytiskt och noggrant arbeta emot att visionen blir verklighet.

Mission

Vår uppgift är att hjälpa besökare hitta rätt snabbt och enkelt. Genom en lättnavigerad och enkelt jämförelse kommer besökare att kunna ta ett beslut baserat på fakta och med rätt underlag.

Hur vi receneserar

Vi har en uppgift och den tar vi på största allvar. För att kunna bedöma och vägleda dig till det bästa kreditkortet krävs en noggrann process som säkerställer hög kvalitet i våra recensioner av svenska kreditkort.

Så här recenserar vi kort

  • Årskostnad – den avgift för att endast inneha kortet ingår i vår bedömning. Ett lågt belopp är inte alltid bästa utan det är alltid förhållande till innehållet.
  • Ränta – den genomsnittliga räntan avgör betyget, lägre är allti bättre.
  • Maxkredit – möjlig kredit att ansöka kommer ligga grund för kortets betyg, högre alltid bättre.
  • Bonussystem – en av de viktigaste faktorerna är bonussystemet. Antalet poäng eller andra förmåner du kan samla på dig genom att konsumera.

Team

Oliver

Produktansvarig för hela webbplatsen bästkreditkort.nu.

Favoritkort: Refunder Pay

Amanda Götberg

Innehållsansvarig som ser till att guider och kortinformation är uppdaterad.

Favoritkort: Resurs Gold

Historia

Januari 2024 – Vår webbplats växer i populäritet och har bara på det nya året redan hjälpt över 100 kunder med att ansöka om sitt nästa kort.

Juli 2022 – Ytterligare ett år av förvaltning har gått och vårt besökarantal stiger och stiger. Det är en tacksam utveckling och vi uppskattar den positiva respons som kommer från de användare som fått hjälp lära sig mer, och hitta rätt.

Mars 2021 – Efter år av utveckling lanserade vi äntligen bästkreditkort.nu. Under många år var sidan endast en idé och vi letade frekvent efter rätt tid och plats.

Tidigt under 2021 hittade vi rätt domän och allting började falla på plats. I skrivande stund har vi varit igång ett par månader och responsen har varit fantastisk.

historia

Bästkreditkort.nu i media

  • Brakreditkort.se – har nämt vårt gedigna arbete och insamling av data kring cashback-kort.
  • CO2 Certifikat – vi tog under 2021 ett certifikat att vår webbplats är neutral i C02-utsläpp. Detta har uppmärksammats här.
Hör av dig!

Kontaktuppgifter

Bästkreditkort.nu är en webbplats som ägs och drivs av Tacotech AB.

Tacotech AB
559259-2132
Engelbrektsgatan 20
211 33, Malmö
hey@bästkreditkort.nu

Vid eventuella funderingar eller frågor, var vänlig hör av dig till e-mailen ovan.