PFC

PFC, även bokstaverat P.F.C, är en applikation med kopplat bankkonto och debetkort som hjälper dig hålla koll på din ekonomi. Du kan sätta upp mål, håll koll på din budget och spara i en hög takt.

Bonus: Ingen bonus
Concierge:
Flyglounger:
Passar bra som:
Maxkredit:
Årskostnad: 0 - 420 kr
Kreditränta:
Räntefri period:

Recension av PFC kort

PFC är en applikation som förbättrar din privatekonomi. Deras mål är att alla kunder ska få koll på sin ekonomi genom tydlig budgetering och sparmål. Till applikationen finns ett PFC Kort som vi på denna sida kom recensera.

Kortet är utseendemässigt väldigt vackert och stilrent. Det kommer i en röd nätt färg med den nya moderna lodräta designen.

Mer tekniskt är kortet helt gratis och kollas ofta även för PFC Freemium. Alla transaktioner syns direkt i appen och du kan få pushnotiser varje gång kortet dras.

Utökad funktionalitet

För dig som planerar att använda kortet mer finns PFC kort även som Premium och Duo. Förstnämnda så betalar du en avgift på 35 kr per månad får då tillgång till mer analyser samt uttag i automat upp till 10 000 kr per månad.

Duo är en funktion där du delar kort med din partner. Denna kostar från 38 kr per månad och du och din partner kan växla mellan privat och gemensamma utgifter.

 

Bilder från ansökan