Rockerkortet

Rockerkortet är ett smart kort koppalt till en fantastisk app. Kortet lanserades på nytt under 2022 men företaget har funnits längre. Rockers kort har gott omdöme och flera uppskattade finesser och funktioner.

Utöver det kan då få upp till 10% cashback, 1,2% i sparränta och 250 kr som bonus efter dina 3 första köp.

Bonus: Cashback (0,5 - 10%)
Concierge:
Flyglounger:
Passar bra som:
Maxkredit: -
Årskostnad: 0 - 1188 kr
Kreditränta: -
Räntefri period:

Bonus med Rocker kort

Rockerkortet innehåller en cashback-bonus, som innebär att du får pengar tillbaka på det du spenderar. Bonusen avgörs i procent och varierar mellan 0,5 – 10%. Kortet finns i tre olika nivåer, Rocker Standard, Plus och Premium. Du kan endast nyttja de maximala beloppen av cashback med Plus eller Premium.

Läs mer om andra kreditkort med cashback.

Fördelar med Rockerkortet

Att använda Rocker kort är förutom cashbacken också förknippat med en rad andra fördelar. För det första är det ett kort som utan valutaavgifter vid utlandsköp. Vilket gör att det kan användas i hela världen utan problem.

Vidare kommer det med en modern applikation som gör att du enkelt kan hålla koll på dina pengar. Varje utgift hamnar i din app och du kan även få notifikationer för varje köp.

Plus och Premium (de korten med månadsavgift) innehåller också en reseförsäkring. Den kan ge dig ersättning om ett flyg blir försenat eller bagaget försvinner, förutsatt att du betalar resan med ditt kort.

Avgift

Kostnaden för att använda Rocker Standard (Virtuellt kort) är helt gratis. Det fysiska kortet som ofta kallas för Plus kostar 29 kr/månad och Premium (som innehåller Rocker Touch) kostar 99 kr/månad.

Viktigt att komma ihåg är att korten (debetkort) endast är en liten del av Rockers fördelar. De erbjuder även kontokredit, sparränta och andra typer av finansiella tjänster. T.ex. kan du nyttja en sparränta upp till 1,2% vid Premium.

Bilder från ansökan