Resurs World

Resurs World är ett kort för dig som reser mycket och önskar guldkant på tillvaron. Det är ett lyxigare kort som erbjuder en stor kredit, generös bonus och tillgång till flera av de finaste loungerna på flygplatser.

Bonus:
Concierge:
Flyglounger:
Passar bra som:
Maxkredit: 200 000 kr
Årskostnad: 1068 kr
Kreditränta: 17,32%
Räntefri period:

Recension av Resurs World

Resurs World är ett kort som gynnar dig som reser mycket. Förmånerna innefattar reseförsäkring, tillgång till lounger, concierge och bonus på alla dina köp. Sammanfattningsvis ett helt fantastiskt kort för dig som vill maximera ditt resande.

Kortet World ingår i en serie kort från Resurs Bank tillsammans med Resurs Classic och Resurs Gold. World är det mest exklusiva kortet och det som kan ge högst kreditgräns, upp till hela 200 000 kr.

Omdöme

Recensionerna från användare är positiva och det som de flesta verkar gilla är tillgången till lounger. En del klagar på missade poäng då man gjort sin avräkning emot fakturan. Det är ingenting vi tror är vanligt förekommande men kan vara bra att ha med sig framöver.

En funktion som lyfts som mycket bra i ett kundomdöme är SMS-kvitton. Användaren av kortet får kvitton skickade per SMS efter varje köp, vilket skapar en bra kontroll framförallt om man har andra i familjen som använder samma kredit.

 

Bilder från ansökan