Quickbit

Quickbit är ett vad vi kallar för kryptokort som möjliggör att växla eller handla med kryptovalutor till andra handlingsbara valutor i samhället. Just Quickbit är i EURO och med VISA.

Bonus:
Concierge:
Flyglounger:
Passar bra som: Kort för kryptoanvändare
Maxkredit: -
Årskostnad: 0kr
Kreditränta: -
Räntefri period: -

Recension av Quickbit Card

Quickbit card är ett kryptokort som lanserats nyligen. Kortet erbjuder möjligheten att använda krypto som betalningsmedel samtidigt som det inte tas ut någon årsavgift. Andra kostnader som uttagsavgift och valutapåslag är även de obefintliga. Ett perfekt val för dig som vill betala med krypto billigt och smidigt

Omdöme (vad andra säger)

Vi har gått igenom andra sidor och kontrollerat recensioner kring kortet. Generellt verkar det vara mycket omtyckt och fungera som tänkt. I en recension från Trustpilot säger Marcus: ”Använder deras app och betalkort för krypto vilket fungerar klockrent”.

Bilder från ansökan

Bonus med Quickbit

Quickbit card har inget bonussystem utan passar dig som vill ha ett kort med låga avgifter och betala med kryptovalutor enkelt. Vill du få bonus på dina köp istället passar ett kreditkort med bonus nog bättre för dig.

För- & nackdelar
  • Fria uttag
  • Internationella betalningar gratis
  • Kontroll i enkel app
  • Ingen bonus
  • Inga försäkringar

Funktioner kopplat till kortet

Quickbit är ett modernt kort med ett flertal funktioner som t ex apple och google pay. Kortet är även kopplat till en app som du får notifikationer ifrån när ett köp med kortet görs. Genom appen får du även en bra överblick kring dina utgifter och intäkter

Funktioner
Apple PayApple Pay
Google PayGoogle Pay
ContactlessContactless
PIN-kod i appPIN-kod i app
MasterCardMasterCard
VISAVISA