Kreditkort trots betalningsanmärkningar

Det går att ansöka om kreditkort trots betalningsanmärkingar – det handlar om hur många, när senaste var och hur du kan styrka din betalningsförmåga idag. Vi har på denna sida listat alla de kreditkort som under rätt förutsättningar kan godkänna dig trots anmärkningar.

Alla kreditkort som godkänner dig med betalningsanmärkningar har rätt tillstånd, gör ordentliga prövningar och följer de lagar och regler som gäller i Sverige.

kreditkorts trots anmärkningar illustration

Kreditkort med låga krav

I Sverige kan det vara svårt att bli beviljad ett kreditkort om det är så att man har betalningsanmärkningar. Oftast ställs relativt höga krav på dig som ansöker i form av inkomst, ålder och tidigare ekonomisk historia. Kreditkort med låga krav har inte slappa krav, utan har i förhållande till andra lägre krav på just inkomsten eller hur många ansökningar som genomförts senaste månaderna.

På det stora hela är det smart att inte ta vägen och hitta kreditkort utan UC utan istället planera för hur man ska bli kvitt och styra upp sin ekonomi framåt. Att undvika framtida anmärkningar kan göra att du trots flera förfrågningar och anmärkningar kan bli beviljad – på sikt.

Tips för att undvika betalningsanmärkningar

Att undvika framtida betalningsanmärkningar kan ge dig fina möjligheter att bli beviljad någon av Sveriges bästa kreditkort i framtiden. I denna sektion kommer vi ge dig tips på hur du undviker anmärkningar.

Autogiro

Att se till att du har fått in lönen på kontor, och att överföringen genomförs är A och O när det kommer till att undvika betalningsanmärkningar.

Undvik pappersfaktura

Pappersfaktura har den konstiga förmågan av att försvinna. Oftast är det PostNords fel men ibland kan den även försvinna mellan tidningar, i soporna eller bara glömmas bort.

Genom att använda e-faktura får du dina betalningspåminnelser direkt i internetbanken – som du hela tiden har koll på.

Disponera inte mer än du kan

Det är enkelt att börja konsumera extra bara för att man ska var smart och t.ex. nyttja kreditkort med bonus, bensinkort eller cashback.

Kom ihåg att du endast har en lön per månad som ska betala hela din faktura. Att ligga efter med betalningen gör att man tids nog inte kommer ha råd betala hela.