Hoppa till innehåll

Koppla ditt kort till Handla smart

  • Oliver 

Vem har inte hört talas om Refunder? Nu finns det äntligen en utmanare: Handlasmart.se! I denna artikel kommer vi kartlägga vad tjänster är, hur man använder den och vilka kreditkort som går att nyttja i sammanhanget.

Vad är Handlasmart.se?

Handlasmart.se är en webbplats som har recensioner från webbplatserna test.se och pengar.se. De har nu lanserat en applikation med samma namn. Dens syfte är att få rabatter på över 200 butiker, som du som användare enkelt kan ta del av.

Applikationen går att ladda ner båda till Android och IOS.

Vilka kort går att koppla?

Du kan koppla Marginalen Gold och Marginalen Traveller till Handla Smart. Koppling är väldigt enkel och du behöver endast ditt kortnummer för att färdigställa processen.

Om du kopplat ditt kort och handlar via webbplatsen (handla smart hos marginalen) kommer du också inom 30 dagar att få återbäring för allting du handlar. Det en riktigt bra förmån och kallas i folkmun för Cashback. Här hittar du alla kreditkort med cashback.

Exempel på butiker som finns kopplade till webbplatsen och Handla Smart är Apoteket Hjärtat, CDON, Cervera, Dustin Home och Ellos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *