Hoppa till innehåll

Nya generation återbäring är här

Vi må vara aggressiva i rubriksättningen – men nya generation återbäring är faktiskt här: Refunder Pay. Genom att den klassiska cashback-sajten Refunder nu lanserar ett kort äger de hela ekosystemet.

Varför är återbäring bra?

Anledningen till att återbäring är bra och varför många gillar de så kallade kreditkort med cashback är ofta flera men två vanliga. Det första är att du faktiskt får tillbaka pengar på dina köp, vilket inte annars är vanligt. Andra är att många kortinnehavare känner sig uppskattade, vilket i långa loppet blir bra för alla inblandade.

Refunder Pay – ett generöst kort

Till det nya fantastiska kortet då, Refunder Pay. Kortet är ett klassiska kreditkort i den bemärkelsen att du har en gräns att nyttja, som vid nyttjande och inte full återbetalning erläggs en ränta. Fördelarna med kortet är att du får tillbaka pengar på allt du handlar. Refunder är sedan tidigare en samlingsplats för rabatter och deals där du kan få tillbaka pengar på allt du handlar för. Nu med kortet kan detta ska mer automatiskt och du behöver inte första gå via deras hemsida eller app.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *